Wat tips.

 

 

 

 

 

 

 

Wifi

Op de hele camping is Wifi beschikbaar. Hiermee kunt u email zenden , ontvangen en internetten. Omdat de internet lijn gedeeld wordt met anderen kan het internetten soms traag zijn. Het is dan ook niet bedoeld om films of andere zware toepassingen te doen.

 

Let op. Om uw mail goed te lezen kunt u het beste met webmail van uw eigen internet provider aan de slag. Bij de meeste providers staat ergens op de homepage iets als 'webmail' of 'netmail' . Om daarmee te kunnen werken heeft u wel uw internet inlognaam en password nodig. Die heeft u van uw provider gekregen.

 

De ontvangst op de hele camping is goed tot redelijk. Het is wel een beetje afhankelijk van uw laptop en de sterkte van het wifi signaal daarvan of de verbinding makkelijk tot stand komt. We hebben in ieder geval Acer, Apple en Dell goed zien werken. Soms helpt het verschuiven van een paar meter al heel veel om de ontvangst te verbeteren.

 

 

 

 

Digitenne

Op camping de Slangenburg is Digitenne beschikbaar voor een beperkt aantal gasten. In de praktijk blijkt het lastig om een goede satelliet ontvangst te krijgen. Met Digitenne beschikt u direct over Ned. 1, Ned 2, Ned 3, Lokale zender.

 

Het Digitenne ontvangst kastje heeft een scart uitgang. Om aan te sluiten moet u de meegeleverde scart kabel op uw eigen televisie aansluiten en op de televisie de scart ingang selecteren. Die heet meestal AV ingang.

 

Heeft u thuis zelf Digitenne dan kunt u natuurlijk uw kastje meenemen of alleen de smartcard.

 

Als u zeker wilt weten of u kunt beschikken over digitenne kunt u het beste bij de reservering dit even overleggen.