Algemene Informatie

Camping De Slangenburg is geopend van zaterdag 7 april tot en met vrijdag 22 september 2023.

Reserveringen/informatie/bezoek

U kunt telefonisch (vanaf half januari) of via het contactformulier  informatie aanvragen. Wij nemen uw (aan)vraag  zo snel mogelijk in behandeling. Als u wilt reserveren moet u altijd het contactformulier op de website invullen.

Als u buiten het kampeerseizoen de camping (en de faciliteiten) ter oriëntatie wilt komen bekijken, dan is het verstandig om van te voren even contact met ons op te nemen. We hebben begin 2022 de camping van een stevig hekwerk inclusief twee automatische schuifpoorten laten voorzien. Deze schuifpoorten gaan in het seizoen ’s nachts dicht, maar buiten het seizoen ook overdag.  U kunt buiten het seizoen via het contacformulier, whattsapp of sms hierover met ons contact opnemen.

Kampeerplaatsen

Iedere kampeerder beschikt over een ruime privéplaats (100-150 m2) voor caravan, vouwwagen of familietent. Naast deze vaste kampeerplaatsen zijn er nog vier camperplaatsen met een verharde standplaats. Alle kampeerplaatsen hebben een eigen stroompunt. Water kunt u op of dichtbij uw eigen plek tappen. De kampeerplekken zijn met mooi aangelegde heggen en bloeiende en groene struiken omheind en bieden veel privacy. Vanwege de vele bomen op de camping is het gebruik van een schotel op ons terrein dan ook meestal niet goed mogelijk.

Voet- en fietskampeerders kunnen kamperen op ons prachtige trekkersveld dat eveneens voorzien is van een watertappunt en stroomaansluitingen.

Sanitair

Camping De Slangenburg beschikt over schoon sanitair in frisse Mondriaanse kleuren. Douchen is gratis, toiletpapier is aanwezig. In de wc’s en en douches zitten wandbeugels.

Internet

Draadloos internet (WiFi).

Overige voorzieningen

 • Vlonders
 • Koelkast met diepvriesvak voor de tentkampeerders
 • Centrifuge
 • Gebruik wasmachine tegen vergoeding

Onze huisregels/algemene voorwaarden

 • De receptie is geopend vanaf 09.00 uur ’s ochtends
 • Vertrek: vóór 11.00 uur
 • Aankomst: vanaf 14.00 uur
  Wij begrijpen dat er soms tijd overbrugd moet worden tussen de camping die u verlaat en de camping waar u naartoe gaat. Maar wij vragen u elders te wachten tot 14.00 uur, want tussen 11.00 en 14.00 uur moet een berg werk verzet worden op de camping zodat wij, het terrein en het sanitairgebouw klaar zijn om u te ontvangen. Dus wij waarderen het enorm als u zich aan de aankomst- en vertrektijden houdt!
  Wilt u later dan 11 uur vertrekken i.v.m. bijvoorbeeld het drogen van tentdoek, dan adviseren wij u een extra nacht te boeken. Laat vertrek (voor 17.00 uur) kunt u eventueel de dag voor vertrek met ons bespreken.
 • Avondrust om 22.00 uur (dit betekent dat uw medekampeerders u na 22.00 uur niet meer kunnen horen en u hen niet)
 • Minimum kampeerleeftijd 16 jaar
 • Wij zijn een rustige camping en willen dit graag zo houden. Bezoekers dient u vooraf aan te melden, meer dan 2 bezoekers per dag (ongeacht de leeftijd) altijd in overleg.
  Houd te allen tijde rekening met uw medekampeerders. Bedenk hoe het voor uw medekampeerders is als u bezoek heeft: dit geeft altijd meer geluidsoverlast dan u denkt, ook al is het niet uw bedoeling. Vier bij ons dus ook geen feestjes (verjaardagen/reünies).
  Dagrecreatie voor bezoekers is niet toegestaan. Na 20.30 uur ’s avonds geen bezoekers meer.
  – I.v.m. beperkte parkeerruimte kunnen bezoekers kunnen helaas niet parkeren op onze parkeerplaats: zij kunnen parkeren langs de Plakdijk. In geval van bijzondere omstandigheden kunt u hierover met ons overleg plegen.
 • I.v.m. geluidsoverlast is het gebruik van airco’s niet toegestaan, net als radio’s en tv’s waarvan het geluid buiten het kampeermiddel hoorbaar is. Telefoneer alleen met uw oor tegen het toestel (dus niet via de speaker) en denk eraan dat  uw andere kampeerders niet mee hoeven te luisteren.
  Voor werken op de camping (denk ook aan vergaderen via bijv. teams) gelden deze regels uiteraard ook
 • De camping is autovrij: auto’s staan op de parkeerplaats. Op de dag van aankomst kunt u de auto op de plek uitladen en op de dag vertrek weer inladen. Dus niet tussendoor op- en afrijden met boodschappen o.i.d. Maximaal 1 auto per kampeerplek. Auto’s van trekkers dienen buiten het terrein van de camping geparkeerd te worden
 • Bijzonderheden (zoals logés, bijzonder bezoek, slecht ter been zijn, etc.) vooraf met ons bespreken
 • Het is niet mogelijk de krant bij ons te laten bezorgen
 • Uiterlijk 14 dagen na reservering, of zoveel eerder als op de factuur vermeld staat, dient de volledige reissom te zijn overgemaakt
 • Onderhuur is op Camping De Slangenburg niet toegestaan.
 • Op Camping De Slangenburg kampeert u altijd volgens de aanwijzingen van de eigenaren.