Blokhut en Caravan

Camping De Slangenburg heeft voor wandelaars, fietsers  (en andere gasten) een blokhut maar ook een gezellige tourcaravan te huur om in te overnachten.

Blokhut

De blokhut is een mooie ruime stek van 4 bij 4 meter om te kunnen overnachten. Binnen is alles aanwezig om te kunnen koken en te slapen. Zo is er een gasstel met kookgerei en een koelkast. Verder is er een koffiezetapparaat en een waterkoker in de blokhut aanwezig. Daarnaast zijn ook bekers, borden, bestek en een pannenset aanwezig. Buiten op de vlonder staat een tafeltje met stoelen erbij om heerlijk buiten te kunnen zitten. De hut beschikt over 2 stapelbedden en is dus geschikt voor maximaal 4 personen. Er moet  gebruik worden gemaakt van het water en de sanitaire voorzieningen op de camping. De blokhut kost incl. 2 personen, exclusief beddengoed, per dag 50 euro (laagseizoen) of 60 euro (hoogseizoen). Een extra persoon kost 10 euro per nacht. Blijft u langer dan één nacht dan verlagen wij de dagprijs.

Tourcaravan: de Pieterpadcaravan

Onze Pieterpadcaravan (PPC) is voorzien van een goed bed met lattenboden en is geschikt voor 2-3 personen. Bed- en badlinnen zit bij de prijs in. De caravan heeft een voortent met (buiten) zitje. Koken kan niet in de PPC, maar een waterkoker, inclusief koffie en thee staan voor u klaar. De caravan kost per dag 50 euro (laagseizoen) of 55 euro (hoogseizoen).

Pieterpadders die komen uit de richting Vorden passeren het dorpje Zelhem. Hier vindt u een aantal leuke restaurantjes. En van woensdag t/m maandag kunt u  terecht in Taverne Edelweiss (1,5 km vanaf de camping). Bij ons kunt u eventueel een fiets lenen.