Contact & Route

U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 – 57 33 05 98, maar liever nog door gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Als u bij ons reserveert gaan wij ervan uit dat u weet dat wij een rustige camping zijn en dat u onze annuleringsvoorwaarden en huisregels hebt gelezen!
(In de huisregels kunt u bijvoorbeeld lezen dat onze aankomsttijd ná 14.00 uur is en het vertrek vóór 11.00 uur maar ook wat onze rust- en bezoekregels zijn.)

Contactformulier

Het contactformulier wordt pas verzonden als alle velden (juist) zijn ingevuld. Vragen waar een rode * achter staat zijn verplicht in te vullen velden.
Als de verzending gelukt is krijgt u de volgende melding in beeld: ‘Bedankt voor uw bericht aan/aanvraag bij Camping De Slangenburg (..)”.

//
//
Bij meer dan 2 gasten, geboortedata van de volgende gasten vermelden onder kopje "Berichten".

Routebeschrijving

Let op: wij hebben sinds 2022 een hekwerk met schuifpoorten om de camping. In het seizoen zijn de poorten ’s nachts gesloten, maar buiten het seizoen overdag ook. Wilt u buiten het seizoen komen kijken? U bent van harte welkom, maar neemt u dan eerst even contact met ons op via whattsapp/sms (06-57330598) of via het bovenstaande contactformulier? Zo komt u niet voor een dicht hek te staan!

Routebeschrijving vanuit de richting Arnhem, via A12 en A18

Vanuit de richting Arnhem, rijdend op de A18 neemt u afslag 4, Doetinchem-Oost. U volgt de borden ‘Kasteel Slangenburg. Bij de laatste afslag naar het kasteel ziet u ook het bord ‘Camping De Slangenburg’. Hier rijdt u de Plakdijk op. Dit is de oprijlaan naar onze camping. Aan het eind ervan rijdt u een klein parkeerplaatsje op met aan de rechterhand ons huis. Hier kunt u aanbellen. Keren is op deze parkeerplaats vaak niet mogelijk. Daarom is het vaak handiger even door te rijden: ga aan het eind van de Plakdijk rechtsaf en meteen weer linksaf de Loordijk op. Na 150 meter slaat u linksaf en meteen weer rechtsaf om onze grote parkeerplaats op te rijden. (Aan het eind hiervan kunt u om de lantaarnpaal heen rijden om te keren. )
Op deze parkeerplaats zet u uw auto met aanhanger neer en u loopt langs ons Pieterpadbankje tussendoor naar ons woonhuis om u aan te melden.

Route vanaf Enschede/N18
Rijd helemaal aan het eind van de N18 rechtsaf richting Doetinchem/Westendorp over de oude provinciale weg richting Doetinchem. 4 km na Westendorp, bij de bruine borden: Halle, Kasteel Slangenburg en Camping De Slangenburg rechtsaf!
U rijdt dan op de Plakdijk. Aan het eind van de Plakdijk gaat u rechtsaf en meteen weer linksaf de Loordijk op. Na 150 meter slaat u linksaf en meteen weer rechtsaf om onze grote parkeerplaats op te rijden. (Aan het eind hiervan kunt u om de lantaarnpaal heen rijden om te keren. )
Op deze parkeerplaats zet u uw auto met aanhanger neer en u loopt langs ons Pieterpad(picknick)bankje tussendoor naar ons woonhuis om u aan te melden.

GPS-coördinaten parkeerplaats Loordijk: 51.970776, 6.360214 (51°58’14.8″N 6°21’36.8″E)