Contact & Route

U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 – 57 33 05 98, maar liever nog door gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

NB: vergeet niet eerst even onze annuleringsvoorwaarden en huisregels te lezen! (In de huisregels kunt u bijvoorbeeld lezen dat onze aankomsttijd na 14.00 uur is en het vertrek vóór 11 uur.)

Contactformulier

NB: Wij vragen u altijd eerst of u definitief wilt reserveren. Zo ja, dan weten wij dat u akkoord gaat met onze huisregels en annuleringsvoorwaarden.

Routebeschrijving

Snelle route vanuit de richting Arnhem, via A12 en A18

Vanuit de richting Arnhem, rijdend op de A18 neemt u afslag 4, Doetinchem-Oost. U volgt de borden ‘Kasteel Slangenburg’. Bij de laatste afslag naar het kasteel ziet u ook het bord ‘Camping De Slangenburg’. Hier rijdt u de Plakdijk op. Dit is de oprijlaan naar onze camping. Aan het eind ervan rijdt u een klein parkeerplaatsje op met aan de rechterhand (achter de schutting) ons huis. Hier kunt u aanbellen. Keren is op deze parkeerplaats vaak niet mogelijk. Daarom is het vaak handiger even door te rijden: ga aan het eind van de Plakdijk rechtsaf en meteen weer linksaf de Loordijk op. Na 150 meter slaat u linksaf en meteen weer rechtsaf om onze grote parkeerplaats op te rijden. (Aan het eind hiervan kunt u om de lantaarnpaal heen rijden om te keren.)
Op deze parkeerplaats zet u uw auto met aanhanger neer en u loopt langs ons Pieterpadbankje tussendoor naar ons woonhuis om u aan te melden.

Mooie route
Wilt u alvast in de stemming komen, dan rijdt u de A18 helemaal af
en volgt u de ‘Route vanaf Enschede/N18’ (zie hieronder).

Route vanaf Enschede/N18
Rijd aan het eind van de N18 en de A18 richting Westendorp over de oude provincialeweg richting Doetinchem. 4 km na Westendorp, bij de bruine borden: Halle, Kasteel Slangenburg en Camping De Slangenburg rechtsaf!
U rijdt dan op de Plakdijk. Aan het eind van de Plakdijk volgt u de aanwijzingen van de snelle route weer op.

GPS-coördinaten parkeerplaats Loordijk: 51.970776, 6.360214 (51°58’14.8″N 6°21’36.8″E)