Pieterpad

Het Pieterpad  is de bekendste langeafstandswandelroute (LAW 9) van Nederland. De route voert van Pieterburen nabij de Groningse Waddenkust naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht en is ongeveer 498 kilometer  lang (onderverdeeld in 26 etappes). De route voert door de meest uiteenlopende landschappen en wordt onderhouden door het Nivon.

Deel 2 van het Pieterpad (Zelhem-Braamt) loopt langs ons kampeerterrein. Wij nodigen Pieterpadders uit om even uit te rusten op onze Pieterpadbank.

Pieterpadders die een tent bij zich hebben (maar ook niet-Pieterpadders met een niet al te grote tent!) kunnen overnachten op het tentenveld. Dit veld ligt op het rustigste gedeelte van het kampeerterrein en biedt veel beschutting. Voor fiets- en wandelkampeerders zijn er picknicktafels.

Overnachten in de Pieterpadcaravan

Camping De Slangenburg heeft voor Pieterpadders (en anderen) een tourcaravan te huur om in te overnachten. Geschikt voor 2 personen (evt. 3), voorzien van een goed bed met lattenbodem. De caravan heeft ook een  voortent met (buiten)zitje.

Eten moet u zelf meenemen. Koffie en thee staan voor u klaar, net als bad- en bedlinnnen.

Genoeg gewandeld voor vandaag? Dan leent u bij ons een fiets om naar een van de omliggende dorpjes te fietsen om een boodschap te halen of om een van de leuke restaurantjes te bezoeken.